fbpx

Pridružita se plesni vadbi ONLINE

Zaplešita skupaj kar iz vajine dnevne sobe.

Odkrijte radost plesa s svojim dojenčkom!

PLESNA VADBA Z DOJENČKOM

Ples z dojenčkom je čudovit način rekreacije za mamice in očke, ter priložnost za ustvarjanje trajnih spominov z otrokom. Na zabaven način se z otrokom povežita skozi zabavne plesne ritme. Naredita prvi korak zase in svojega otroka.

Stopi v stik s svojim telesom po porodu

Poveži se z otrokom skozi ples in glasbo

Spodbudi otrokov psihični in fizični razvoj

Kako ples vpliva na dojenčka?

 

  • Telesni razvoj: Ples pomaga dojenčkom razvijati grobo motoriko, kot so ravnotežje, skakanje in koordinacija. Prav tako krepi mišice in izboljšuje srčno-žilno zdravje.
  • Razvoj možganov: Ples spodbuja razvoj nevronovskih poti v možganih, ki so odgovorne za motorične sposobnosti, senzorično obdelavo in kognitivne funkcije.
  • Družabni razvoj: Plesna vadba pomaga otroku pri učenju socialne interakcije, komunikacije in sodelovanja. Prav tako jih izpostavi različnim ritmom in glasbi, kar je spodbudno in zabavno za otroka.
  • Čustveni razvoj: Ples lahko pomaga dojenčkom zdravo izražati svoja čustva. Prav tako lahko dvigne razpoloženje, zmanjša stres in spodbuja občutek dobrega počutja.
  • Vzpostavljanje vezi: Ples z dojenčkom je odličen način za povezovanje in ustvarjanje vezi z njim. Ustvarja pozitivno in vzgojno okolje, ki pomaga zgraditi močno in varno navezanost.

Plesna vadba omogoča staršem in otrokom prijeten prostor za druženje in med starševsko povezovanje. Skozi plesno vadbo z dojenčki ima starš možnost počitka, dojenja in se lahko po želji umakne tudi v sosednji prostor. Na voljo imamo tudi kotiček za previjanje.

Vse plesne dvorane v katerih izvajamo vadbe so urejene, mirne in zagotavljajo veren prostor za starša in otroka.

Parkirišča so na vseh lokacijah v neposredni bližini plesne dvorane.

5949 / mesec

Torek 9:45

Zupančičeva jama

  • Pro am studio 369, Štihova ulica 5

5949 / mesec

sreda 9:00

Trzin

  • Studio Eviana, Špruha 19 Trzin

49 / mesec

izbereš sama

Online

  • Udobje svojega doma

ONLINE PLESNA VADBA Z DOJENČKOM

Pridružita se prijetni skupini mamic z dojenčki in se V RITMIH PLESNE GLASBE razgibajta v udobju vajinega doma.

Scroll to Top