fbpx

PLESNI TEAM BUILDING

Plesni team building je odlična priložnost za zabavno povezovanje, gibanje, razvijanje komunikacije in zaupanja v ekipi. Skozi zabavne plesne igre boste razvijali sodelovanje, zaupanje in komunikacijo. Poleg tega pa se boste naučili tudi novih plesnih korakov, ki vam bodo prišli prav ob kateri koli priložnosti, kot je poslovna večerja, novoletna zabava, itd.

Zaupanje

Kreativnost

Komunikacija

Sodelovanje

Plesni team building

PLESNI team building je namenjen

Ekipam, ki si želijo povezovati na zabaven način in se ob tem naučiti plesnih korakov

Podjetjem, ki želijo SPODBUJATI AKTIVEN NAČIN ŽIVLJENJA

KOLEKTIVU, KI SI ŽELI POGLOBITI RAZUMEVANJE IN SODELOVANJE DRUG Z DRUGIM

Osnovni
plesni TEAM BUILDING

Druženje in povezovanje ob glasbi in plesu je za nas ljudi zelo koristno, saj nas glasba sprošča in motivira, ples pa nas združuje in povezuje. Za ples je potrebno prisluhniti lastnemu telesu in telesu soplesalca ali telesu ostale skupine, saj le tako dosežemo sinhrono gibanje. 

Pri OSNOVNEM PLESNEM TEAM BUILDINGU se lahko odločite za skupinsko plesno koreografijo, plese v paru ali skupinske plesne igre. Glede na vaše želje vam svetujemo in skupaj ustvarimo najbojšo izkušnjo za vaše zaposlencateringa, ki ga pripravimo po vaših željah.

TEMATSKI plesni TEAM BUILDING

Tematski plesni team building je nadgradnja osnovnega plesnega team buildinga. Največkrat izbrane tematike so Great Gatsby, Vrnitev 80-ih in Fiesta Latino. Za vsako tematiko imamo pripravljeno posebno ponudbo pijače dobrodošlice, pogostitve, glasbe, dj-ja itd. Po vaši želji pripravimo tud tematiko posebej za vaš dogodek.

Team building
ZAKAJ IZBRATI PLES KOT TEAM BUILDING?
  • Pomanjkanje telesne dejavnosti za nekajkrat bolj povečuje tveganje za nastanek kroničnih bolezni.
  • Ljudje v povprečju več kot 100 ur na mesec preživimo v sedečem položaju. Raziskave so celo pokazale, da sedenje fizično zmanjšuje prostornino možganov.
  • Ples dokazano izboljšuje popoldansko utrujenost.
  • Ples je eden izmed redkih športov, ki zmanjšuje možnost za nastanek demence.

TELEFON:

070708256

REFERENCE
TEAM BUILDING

»Naše tokratno druženje za zaposlene smo sklenili popestriti s team buildingom in zabavnimi vložki. Jure je znal motivirati in pritegniti vse udeležene. Bilo je zabavno in čas je hitro minil. Zahvaljujemo se za potrpežljivost in dobro voljo pri učenju korakov salse.«

Ekipa PoliDent

Reference

“Naše podjetje je iskalo »tisto nekaj« za popestritev uradnega dela druženja podjetja v začetku decembra. Želeli smo nekaj, ob čemer se lahko zaposleni sprostijo, malo razgibajo in predvsem gredo izven svoje cone udobja. Ples in gibanje skozi ples je eno najbolj osnovnih gibanj in zato smo se odločili, da skupaj z Juretom sestavimo program, ki bo skozi preproste plesne vzorce in igre približal ples, spodbudil zaposlene k kreativnosti skozi gib (ne samo mentalno, kot to počnejo vsak dan v službi). Bili smo skeptični ali bo to zaposlenim sploh zanimivo, predvsem ker večino zaposlenih predstavlja moška populacija. Bili smo nadpovprečno presenečeni in zadovoljni, ko smo zaznali, da so prav zares navdušeni. Največ zadovoljstva je po pričakovanju prinesla igra, kjer so morali zaposleni ustvariti zgodbo z gibanjem na temo določenega filma. Jure je kot plesni koreograf sproščen, avtentičen, prilagodljiv, vedno nasmejan ter pozitivno naravnan, kar je pri nekomu, ki vodi celotno dogajanje na takšnem dogodku izredno pomembno. Hvala!”

Plesno druženje je bilo prijetno, sproščeno, motivacijsko in povezovalno, vsi udeleženci smo bili enakovredno vključeni in učenje plesnih koreografij nam je bilo v izziv. Dobro smo se razgibali, nasmejali, se naučili novih korakov in odšli domov navdušeni z željo po nadaljevanju. To obliko druženja zelo priporočamo za sproščena druženja in povezovanja ekip.

rezervirajte TERMIN za predstavitev naše team building plesne ponudbe
Pošljite povpraševanje
Scroll to Top