fbpx

Pogosta vprašanja

Team building in plesne vadbe za podjetja

Vsekakor. Veliko podjetij se odloča za takšen način sodelovanja. V tem primeru prilagodimo plesni program glede na cilje organiziranega team buildinga.

Vsakemu podjetju se individualno prilagodimo glede na želje in cilje dogodka. Odprti smo tudi za nove predloge in ideje, ki jih lahko skupaj dodatno razvijemo.

Plesne team buildinge organiziramo v plesnih dvoranah, večjih poslovnih prostorih, parkih, večnamenskih dvoranah in pisarnah, v kolikor se zagotovi dovolj prostora za izvedbo. 

Seveda! Podjetja spodbujamo, da med zaposlenimi izberejo najbolj zaželjeno zvrst glasbe ali najbolj priljubljene skladbe. Glede na vašo izbiro bomo prilagodili plesno koreografijo.

Seveda. V sklopu plesnih team buidlingov in plesnih vadb za podjetja omogočamo dodatno storitev, kjer povabimo profesionalne plesalce/ke, da z vami zaplešejo. Na ta način boste hitreje osvojili korake, se lažje sprostili in iz prve roke spoznali kako je plesati s profesionalnim plesalcem/ko.

Število zaposlenih ni omejitev za organizacijo dogodka. Imamo že kar nekaj izkušenj z večjimi podjetji in vsako podjetje je navdušeno nad izvedbo. Za večjo skupino organiziramo tudi več profesionalnih plesalcev, ki bodo asistirali na dogodku.

Poročni plesi

Žal ni mogoče trditi koliko časa bosta potrebovala za osvojitev poročnega plesa. Predvsem je hitrost učenja odvisna od vajinih predhodnjih plesnih izkušenj, koordinacije in ponavljanja plesnih korakov doma, ki smo se jih naučili na individualni uri.

Poročni ples vaju lahko naučimo tudi na daljavo. Imamo razvit sistem, ki omogoča, da se vsak v paru nauči svoj del plesa in brez težav zaplešeta poročni ples brez skupnega treninga. V kolikor se zanimate za to vrsto učenja poročnega plesa nas kontaktirajte in poslali vam bomo ponudbo.

V sklopu priprave na poročni ples parom tudi svetujemo pri izbiri poročne glasbe. S plesnim učiteljem se boste v uvodnem sestanku dogovorili za svetovanje glede glasbe in boste skupaj izbrali ples, ki vama najbolj ustreza.

Ples je v vsakemu od nas. V nekaj treningih s profesionalnim plesalcem/ko bosta tudi vidva spoznala, da se naučiti plesa ni tako nemogoče. Presenečena bosta nad vajinimi plesnimi sposobnostmi. Pri učenju je najbolj pomembna želja.

pro-am

Plesnega znanja za nobeno plesno aktivnost ne potrebujete. S profesionalnim plesalcem/plesalko boste postopoma spoznavali plese po vaši želji. Profesionalni partner plesno uro prilagodi na vaše znanje, ki bo posledično pospešilo vaš napredek.

Na prvi plesni uri ne potrebujete ničesar. V kolikor že imate plesne čevlje in oblačila pa so seveda dobrodošla. Na prvem treningu vam  plesalcem/ka predstavi program, plesni bonton in tudi vse možnosti plesnih oblačil, obutve itd.

Seveda! PRO-AM je namenjem tudi takšnim priložnostim. Lahko se odločite za sklop individualnih ur pred praznovanjem in skupaj pripravimo plesni nastop, lahko se odločite, da plesalec/ka pride na praznovanje in tam zaplešete, brez priprave. Za ostale ideje, ki jih morda imate smo odprti.

Seveda. Za kakršen koli plesni dogodek vam zagotovimo profesionalnega plesalca/ko.

Scroll to Top