fbpx
Play Video about Team building

ZA PODJETJA

Ples je del kulturne izobrazbe vsakega posameznika. Ljudje nosimo v sebi potrebo po izražanju svojih čustev, potrebo po posnemanju, igri, dotiku in še zlasti pa po pripadnosti določeni skupini, okolju, itd.

Ples bo vaš kolektiv povezal, spodbudil pri ustvarjanju novih idej in pri doseganju začrtanih ciljev. Skozi plesne vadbe bodo vaši zaposleni na zabaven način razvijali sodelovanje in odgovornost v ekipi. Ponujamo vam različne možnosti implementacije plesa v vaš razvojni plan zaposlenih. Ples bo v vaše podjetje prinesel svežino in veliko nove motivacije za sodelovanje.

Poslovne zabave
Team building
Team building
Team building

VIZIJA

Ali ste vedeli, da v povprečju zaposleni 100 ur na mesec sedijo in se ne gibajo ter, da pomanjkanje gibanja resno povečuje možnost za nastanek kroničnih bolezni?

Smo skupina profesionalnih plesalcev, ki želi podjetjem približati resnost vpliva pomanjkanja gibanja na ljudi in spodbujati k aktivnemu načinu poslovnega življenja.

Verjamemo da bo ples pomagal še mnogim pri izboljšanju počutja in samopodobe, ter razumevanju pomembnosti sodelovanja v ekipi.

Zakaj izbrati nas?

kvaliteta

Zagotavljamo profesionalne plesne učitelje in prilagojen plesni program posameznem podjetju.

Unikatnost

Plesni team building in vadbe za podjetja so edinstvena izkušnja za drugačno povezovanje kolektiva

izkušnja

Vam in vašim zaposlenim bomo zagotovili plesmo dogodivščino, ki je neboste zlahka pozanili.

REFERENCE

TEAM BUILDING

»Naše tokratno druženje za zaposlene smo sklenili popestriti s team buildingom in zabavnimi vložki. Jure je znal motivirati in pritegniti vse udeležene. Bilo je zabavno in čas je hitro minil. Zahvaljujemo se za potrpežljivost in dobro voljo pri učenju korakov salse.«

Ekipa PoliDent

Reference

“Naše podjetje je iskalo »tisto nekaj« za popestritev uradnega dela druženja podjetja v začetku decembra. Želeli smo nekaj, ob čemer se lahko zaposleni sprostijo, malo razgibajo in predvsem gredo izven svoje cone udobja. Ples in gibanje skozi ples je eno najbolj osnovnih gibanj in zato smo se odločili, da skupaj z Juretom sestavimo program, ki bo skozi preproste plesne vzorce in igre približal ples, spodbudil zaposlene k kreativnosti skozi gib (ne samo mentalno, kot to počnejo vsak dan v službi). Bili smo skeptični ali bo to zaposlenim sploh zanimivo, predvsem ker večino zaposlenih predstavlja moška populacija. Bili smo nadpovprečno presenečeni in zadovoljni, ko smo zaznali, da so prav zares navdušeni. Največ zadovoljstva je po pričakovanju prinesla igra, kjer so morali zaposleni ustvariti zgodbo z gibanjem na temo določenega filma. Jure je kot plesni koreograf sproščen, avtentičen, prilagodljiv, vedno nasmejan ter pozitivno naravnan, kar je pri nekomu, ki vodi celotno dogajanje na takšnem dogodku izredno pomembno. Hvala!”

Plesno druženje je bilo prijetno, sproščeno, motivacijsko in povezovalno, vsi udeleženci smo bili enakovredno vključeni in učenje plesnih koreografij nam je bilo v izziv. Dobro smo se razgibali, nasmejali, se naučili novih korakov in odšli domov navdušeni z željo po nadaljevanju. To obliko druženja zelo priporočamo za sproščena druženja in povezovanja ekip.

TEAM BUILDING ALI PLESNE VADBE?

Plesni Team building

PLESNI TEAM BUILDING

Plesni team buidling je odlična ideja za enkratni plesni dogodek. kjer se boste zabavali in se spoznali z osnovami plesa po vaši želji. Za vas bomo pripravili unikatno plesno koreografijo, ki lahko postane "plesna himna" vašega podjetja. Če želite novo idejo za teambuilding, je ples prava odločitev!

plesne vadbe za podjetja

PLES NA DELOVNEM MESTU

Ples ni le odličen način za zabavo in povezovanje, pač pa je eden izmed najkoristnejših športov za ljudi. Že ena ura plesa na teden lahko zaposlenim spodbudi zaupanje v ekipo in kreativnost. Fizična aktivnost bo vašim zaposlenim pomagala pri spopadanju s stresom. Ste pripravljeni vašo ekipo popeljati na naslednjo stopničko?

Že veste kateri program vam najbolj ustreza?

Pošljite povpraševanje za željen program in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!

Scroll to Top